29 авг.. 17

4 начина по които водопроводната ви система може да навреди семейството ви

Подобно на повечето собственици и вие искате да се чувствате уверени, че водопроводната система на вашия дом нямаotpushvane-shahti да ви предаде, като ви осигурява цялата вода, от която се нуждае къщата ви. Не всички водопроводни системи обаче осигуряват безопасна, чиста вода. Всъщност някои от тях всъщност могат да компрометират здравето на вашето семейство. От изтичане на вода до остарели водопроводни кранове, открийте четирите начина, по които водопроводната система на вашия дом може да разболее семейството ви.

1 . Водопроводни течове

Най- вероятно приемате теча на водопроводните тръби като неудобство, а не като опасност за здравето, но изтичането на вода също може да предизвика редица респираторни проблеми. Когато водопроводната система на вашия дом протече, излишната вода не се отмива.

Вместо това водата капе и се пълни вътре в стените, под пода и над тавана. Тази излишна влага осигурява идеална среда за мухълът и бактериите. Когато тези вещества се намират във въздуха, те могат да причинят неприятни алергии и астматични пристъпи.

Проблемите обаче не спират дотам. Застоялата вода също може да увреди стените на къщата ви и конструктивните елементи, които често изискват скъпи ремонти.

В kanaltehnik.com, ние знаем колко вредни са дефектните водопроводни инсталации. Имаме десетилетия натрупан опит и установяваме проблеми с водопроводните системи, а услугите ни за откриване на течове могат да открият проблемите почти навсякъде във вашия дом. Независимо дали открием течове около кранове, близо до линиите за доставка в съдомиялни машини или покрай плочките за баня, нашите опитни професионални водопроводчици могат ефективно да решават проблемите и да намалят свързаните с тях рискове за здравето.

2 . Запушена канализация

Ако някога сте забелязали, че водата в банята ви не се оттича толкова бързо, както преди или че кухненската мивка е натрупала необичайно количество остатъци от храна, може да имате запушен водопроводен канал. Докато лесно можете да почистите бъркотията, която задръства оттичането, ориентирането към проблема не е толкова лесно. Запушените канали служат като места за размножаване на мухъл, плесен, бактерии и други патогени, които могат да причинят инфекции и респираторни проблеми.

Поддържането на чисти и безопасни канали е целогодишна задача. Дръжте сифоните на място им, за да предотвратите  попадането на коса, остатъци от храна и други големи предмети в канала . За да намалите излагането на опасни патогени, препоръчваме също да почиствате ежеседмично каналните щепсели и течащи отвори на банятя и кухнята, за да намалите излишната влажност.

Ако установите, че вашите мивки и вани често се развалят, въпреки усилията ви, инвестирайте в нашата програма за водопроводна поддръжка. Ще се възползвате от неограничени разговори за услуги и покритие на водопроводни инсталации във вашия дом. С тази програма нашите водопроводчици и техници ще изчистят задръстванията до 50 фута канализационна тръба.

3 . Стари батерии
Превръщането на по-стара къща във ваш дом предлага разнообразни ползи, но трябва да останате бдителни относно водопроводната ви система. Много жилища имат остарели водопроводи и тела, които могат да прибавят олово във вашето питие, вана и вода за готвене. Тъй като оловото се натрупва в организма с течение на времето, дори малки количества от това вещество са токсични.

Можете лесно да замените остарялото кранче следобед. Инсталирайте безконтактен кран на марката, на която имате доверие, и веднага ще намалите шансовете вашето семейство да изживее експозиция на олово.

Ако се притеснявате от излагането на водопроводната система на вашия дом на действието на оловото, свържете се с нашия професионален водопроводчик, за да научите повече за вашите възможности. Презапасяването или замяната на остарелите секции на водопроводните инсталации може да бъде умен избор, за да защитите дългосрочното здраве на вашето семейство.

4 . Ръждясали бойлери

Вашето семейство разчита на бойлер, за наличие на топла вода за готвене, душ и почистване. Тъй като водните нагреватели остаряват, те често развиват проблеми, които могат да изложат на риск вашето семейство. С течение на времето, вътрешността на резервоара може да ръждяса, което води до натрупване на седименти и ниско водно налягане. В някои случаи ръждата може да влезе във водоснабдяването на дома ви.

Ако забележите ръждив цвят или признаци на ниско водно налягане, обадете се на нашия екип веднага. Ще проверим вашата водопроводна система, ще измием бойлера и ще препоръчаме подмяна, когато е необходимо.

Загрижени сте, че водопроводната система на вашия дом може да накара вашето семейство да се разболее? Не отлагайте  ремонта на водопроводната ви система! Обадете се на kanaltehnik.com още днес за ремонт или поддръжка: 0877 050 776.