Отпушване на канали с вода под налягане

Канал Техник отпушва канали с вода под налягане от 2005 година

Какво представлява услугата – отпушване на канали с вода под налягане?

Отпушването на канали с вода под високо налягане е определено е най-бързият и лесен начин за отпушване и почистване на канали чрез използване на вода с високо налягане, която разбива и отмива всякакви натрупвание и наслагвания по канализационните тръби. Този метод може да се сравни с измиването с водоструйка, което се използва широко в домове, превозни средства и улици.

Оборудване
Нашите машини за отпушване на канали са инсталирани в компактни бусове, за да се достигне до всеки обект. Машината за отпушване на канали с вода под налягане е с инсталиран двигател и помпа за високо налягане създаваща до 200 бара. Също така разполага с маркуч дълъг 100 метра и резервор с вода 800 литра. Те са категоризирани като агрегати за високо налягане и са проектирани за отпушване и почистване на канализационни тръби. Повечето работят на дизелови двигатели и използват гореща или студена вода в зависимост от начина на приложение. Независимо от производството всички те са идеални за отпушване и премахване на препятствия в канализацията, било то в промишлени, търговски или жилищни имоти. Благодарение на своята универсалност и надеждност, тези машини се използват и от общинските или държавни ВиК дружества.

Как работи тези машини?
Именно помпата за високо налягане позволява на устройството да генерира стря вода необходима за почистване на канализационните тръби. Маркучът за високо налягане е на макара, която позволява на оператора да го изтегли и контролира. За да се отпуши канала налягането на водата от устройството се освобождава през дюзата. Налягането на водата се контролира през целия процес така, че тече правилно струята в канализационната тръба. С помощта на този метод запушването в канализацията се отстранява лесно.

Силата на водното налягане
Нашите машини работят с водно налягане от 200 бара със дебит на водата от 100 литра в минута. Разполагаме и с камиони оборудване с същата система, които се използват за почистване на големи канализации от ф 400 до ф1200 като при тях наляганети е 200 бара, а дебита на водата е 330 литра в минута. Колкото по-голяма е тръбата толкова по-голям трябва да бъде маркучът за почистване на машината за ефикасно и ефективно почистване.

Канализационните тръби често се почистват от долния край на тръбата, докато маркучът се задвижва на горния край на тръбата. Тъй като маркучът на джета се изтегля бавно, потокът и налягането на водата почистват линията по-ефективно. Ако не е възможно да се почисти от долната част на тръбата, струи вода трябва да се нанасят върху тръбата многократно, за да се отървете от отломките. Докато операторът е квалифициран и машината работи правилно, тези препятствия ще бъдат отстранени.

Най-общо казано това е метод, при който се вкарва специална тръба в канала и се извършва отпушване чрез вкарване на вода под високо налягане. Тя изтласква всякакви замърсявания навътре в канализацията, отвеждайки ги далеч от Вас. Методът работи в почти всички условия и ситуации и е подходящ за абсолютно всички.

Предимства

  • По-чиста работа – не се налага да правите нищо след свършване на работата от нашите водопроводчици.
  • Без никакви щети – всички тръби ще останат непокътнати след отпушването с вода под налягане
  • Най-сигурно – отпушването под налягане изтласква всички натрупани замърсявания надолу в канала без никакви остатъци за разлика от останалите методи, където винаги е възможно да останат част от наслагванията.
  • Лесно и бързо – процедурата отнема само няколко минути

Ние имаме нещо ПО-ДОБРО!

Услугите на Канал Tехник се извършват от професионални водопроводчици, изключително квалифицирани и опитни. Те имат всички нужни умения за успешното отпушване на канали с вода под налягане, а и разбира се, не само.

Единственото нещо, което трябва да направите, е да им се обадите на посочения в сайта телефон. Те са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата и 365 дни в годината, за да реагират възможно най-бързо на Вашето запитване.

Изпращаме екипи веднага!


Предлагаме услугата ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ С ВОДА ПОД НАЛЯГАНЕ в следните квартали, села и градове в София град.

Абдовица, Банишора, Барите,Банкя, Белите брези, Бенковски, Бизнес парк София, Бокар, Борово, Ботунец, Бояна, Бункера, Бъкстон, Балша, Бистрица, Бусманци, Бухово, Витоша, Владимир Заимов, Враждебна, Връбница, Връбница, Войнеговци, Волуяк, Владая, Гевгелийски, Гео Милев, Горна баня, Горубляне, Гоце Делчев, Горни Богров, Герман‎, Дианабад, Димитър Миленков, Драгалевци, Драз махала, Дружба, Дървеница, Доброславци, Долни Богров, Западен парк, Захарна фабрика, Зона Б-18, Зона Б-19, Зона Б-5, Железница, Желява, Житен, Иван Вазов, Изгрев, Изток, Илинден, Илиянци, Иваняне, Киноцентър, Княжево, Красна поляна, Красно село, Кремиковци, Крива река, Кръстова вада, Кокаляне, Клисура, Кривина, Кубратово, Кътина, Лагера, Лев Толстой, Левски В, Левски Г, Лозенец, Люлин, Лозен, Локорско, Малашевци, Малинова долина, Манастирски ливади, Младост, Модерно предградие, Момкова махала, Мотописта, Мусагеница, Мало Бучино, Мировяне, Мрамор, Мърчаево Надежда, Негован, Нови Искър, Обеля, Овча купел, Орландовци, Павлово, Подуяне, Полигона, Панчарево‎, Плана, Подгумер, Разсадника, Редута, Република, Света Троица, Свобода, Сердика, Сеславци, Симеоново, Славия, Слатина, Стефан Караджа, Стрелбище, Студентски град, Сухата река, Суходол, Световрачене, Требич, Триъгълника, Филиповци, Фондови жилища, Хаджи Димитър, Хиподрума, Хладилника, Цариградски комплекс, Център на София, Челопечене, Чепинци, Южен парк, Яворов, Яна.

Също така работим и във следните общини в София окръг.

Антон, Божурище, Ботевград, Годеч, Горна Малина, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар, Челопеч.

Аварийна група за отпушване на канали в София

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА