Видеодиагностика на канали

Канал Техник извършва видеодиагностика на канали от 2005 година

Камерите за видеодиагностика на канали са един от най-ценните инструменти във канализациония бизнес.

Специално проектираните водоустойчиви камери позволяват на техници да извършат визуална проверка на канализационни и други подземни тръби, включително тръби под бетон и под основата на вашия дом.

Как се извършва проверката на вашата канализационна система?

Професионално обучен и квалифициран техник вмъква рейка с видеокамера с висока разделителна способност във вашите канализационна тръба. Тези високотехнологични канализационни камери са гъвкави, което им

позволява да преминават през завои в канализацята и внимателно да изследват тръбите и стените на тръбите в каналите за отпадни и дъждовни води от ф 40 до ф 400 милиметра в диаметър и с дължина до 60 метра.

Също така предлагаме видеодиагностика на канали с робот. Робота се използва за прави канализационни тръби от ф160 до ф 600 с дължина до 120 метра.

Видеокамерите предават на техника в реално време състоянието във вашата канализация и Вие веднага ще можете да видите всички проблеми направо на монитор и кадри се запазват за бъдеща справка. Камерите за видеодиагностика на канали са само една част от нашата техника за проверка на канализационната система.

За видеодиагностика на канали и други канализационни услуги от Канал Техник се свържете с нас, като се обадите на тел.: 0877 050 776.

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА